Klacht: opzegging abonnement

op 14 mei 2020 over McAfee Software in de categorie Software

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik wil al weken mijn abonnement opzeggen op mcAfee. Zag dat er 99,95 afgeschreven was van mijn bankrekening. Dit bedrag is gestoneerd , dus dat heb ik terug. Maar ik wil geen abonnement meer op mcAfee per 5 juni 2020. Ten eerste heb ik geen pc meer vanwege mijn hoge leeftijd en gebruik de pc van mijn man die zelf een beveiliging heeft. Ik probeer al weken telefonisch contact te krijgen maar dit is onmogelijk. graag wil ik een bevestiging dat dit abonnement is beeindigd.

Gewenste Oplossing:

nvt

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over McAfee Software

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over McAfee Software nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door inekevandekasteele