Klacht: Opzeggen proefperiode netwerkprofiel

op 18 juli 2017 over DTG in de categorie Internet Diensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Reeds op 23 juni zowel per mails als telefonisch doorgegeven dat ik de gratis proefperiode van 2 maanden op het netwerkprofiel op wil zeggen en tot op heden, ondanks meerdere telefonische en schriftelijke verzoeken, nog geen officiële bevestiging van mijn opzegging ontvangen.

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik een mail van DTG ontvangen heb dat mijn proefperiode stopgezet is en dat er geen financiële verplichtingen volgen omdat ik tijdig (binnen de proefperiode) opgezegd heb.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar DTG over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door Completherapy