Klacht: opzeggen lidmaatschap

op 20 december 2017 over JustFab.nl in de categorie Internetshops - Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

In juli contact gehad met een slecht nederlands sprekende vrouw ivm opzeggen van justfab. Omdat ik een aantal credist had staan afgesproken dat ik de helft terug zou krijgen en dat ik rest moest spenderen maar ik was van mijn abonnement af. Maar wat schetst mij verbazing in de maanden oktober, november en december zijn er als nog 3x afgeschreven. Weer aan de telefoon gehangen en weer een slecht Nederlands sprekende man aan de telefoon waar ik van het antwoord krijg, mevr. u had moeten bellen. pardon zo was het niet afgesproken

Gewenste Oplossing:

Als ik zeker 3 maand abonnement geld terug krijg

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over JustFab.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over JustFab.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door debster1977