Klacht: opzeggen deelname bankgiroloterij lukt niet

op 31 oktober 2018 over BankGiro Loterij in de categorie Loterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Aangezien ik voorkeur geef aan schriftelijk probeer ik via de website van bankgiroloterij mijn deelname te beëindigen. Op de site wordt verwezen naar de klantenservice telefonisch ofwel een contactformulier. Dat laatste ingevuld maar helaas foutmelding bij verzenden. Tuurlijk, had ik wel verwacht. Nogmaals geprobeerd. Bijlage toegevoegd en ja hoor wederom Er is een fout opgetreden bij de aanvraag. De actie kan niet worden voltooid.

Gewenste Oplossing:

Opzeggen moet gemakkelijk kunnen via email of een werkend contactformulier.
Deze wijze van opzeggen is pure oplichting!!!
Onbegrijpelijk dat dit kan en mag.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over BankGiro Loterij

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over BankGiro Loterij nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door RKonings