Klacht: opzeggen abonnement online

op 13 januari 2014 over Online in de categorie Alles-in-1

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

In april 2013 heb ik een abonnement bijonline afgesloten voor internet+tv. Over het internet ben ik altijd zeer tevreden maar het bereik met de tv is ronduit slecht. Zenders als mtv en tlc storen enorm of doen het helemaal niet. Nu is het volgende aan de hand. Ik ben door omstandigheden genoodzaakt om weer thuis te gaan wonen, waar uiteraard al een provider is (niet online). Ik wilde dus mijn abonnementopzeggen simpelweg omdat iker niets meer mee kan. Ik heb gebeld en er werd mij verteld dat dit niet mogelijk is. Ik moet dus nog een hele tijd elke maand voor iets gaan betalen waar ik in eerste instantie al niet tevreden mee was, maar waar ik nu ook nog eens helemaal niets mee kan. Ik vind heterg jammer dat online hier niet coulant in is.

Gewenste Oplossing:

Opzegging van mijn abonnement.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Online

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar Online over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Online nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door astridrijke