Klacht: Oplossing van Winactie Puzzel.

Geert Timmer op 06 december 2021 over Albert Heijn in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hallo, er staat een puzzel in de Kerst Allerhande. Ik heb de oplossing opgestuurd naar het mail adres; [email protected] en dan krijg ik per mail een antwoord terug; dat er momenteel geen puzzel acties bij Albert Hein zijn. Ik vindt dat de mensen op deze manier voor de gek gehouden worden. Geen goede reclame van AH.
Groeten Geert.

Gewenste Oplossing:

In ieder geval een passend antwoord terug, met alvast een prijsje van 2 X tafelbestek.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Albert Heijn

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Albert Heijn nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Geert Timmer