Klacht: Oplossing puzzel kan niet worden doorgegeven

op 21 juni 2016 over Telegraaf in de categorie Kranten - Landelijk

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Het gaat over de puzzel in Vrouw. Na het bellen van 09095050313 probeerde ik mijn telefoonnummer in te toetsen. Halverwege hoorde ik dat mijn oplossing ingegeven moest worden. En meteen werd de verbinding verbroken. Kost wel 45 cent. Nog een keer geprobeerd en weer hetzelfde. Zo komen er vast weinig oplossingen binnen en veel geld.

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn telefoonnummer kan intoetsen, kan afsluiten met een hekje en daarna de oplossing kan zeggen. Zoals het bedoeld is.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Telegraaf over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Telegraaf in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Colate596