Klacht: Oplichting via Marktplaats dmv betaalverzoek Bunq

op 22 mei 2020 over Bunq in de categorie Banken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Fraduleuze verkoper op marktplaats beloofde een dyson ventilator te sturen na ontvangst geld en stuurde een betaalverzoek via Bunq. Ene Mark op marktplaats met naam M. Pflug op Bunq NL16BUNQ2043896865. Vervolgens een uurtje later een bericht van iemand die beweert dat ik opgelicht ben en haar account gehackt is.

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn geld terugkrijg

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Bunq

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Bunq nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door sunny7891