Klacht: Oplichting door mkb topdeal

op 18 maart 2020 over MKB Topdeal in de categorie Algemeen, Internet Diensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Zoals iedereen anders hier wordt er door dit bedrijf korting geboden waar ze informatie voor gaan mailen. Ik heb ik mijn gesprek duidelijk aan gegeven dat ik nergens aan vast wil zitten naar aanleiding van dit telefoon gesprek maar wordt het gesprek verknipt en is dit niet te horen maar alleen wat ze u willen horren ik heb zojuist contact gehad met de politie en ga aangifte doen. Ook wil ik graag iedereen hier oproepen aangifte toe doen uiteraard samen staan we sterk bij meerdere aangiftes moeten hier vervolg stappen op volgens want dit is complete oplichting

Gewenste Oplossing:

Bij crediteren van de factuur

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over MKB Topdeal

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over MKB Topdeal nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Anne99600