Klacht: Oplader ontploft

op 14 september 2017 over Apple in de categorie Electronica - Computers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik had de officiele apple later in het stopcontact met mijn telefoon eraan. Mijn telefoon gaat dus ik neem op. Op het moment dat ik net ophang ontploft de oplader. Steekvlam, knap en de uitelkaar geplofte lader schiet tegen mijn hoofd. Het was een officiele apple lader met een orgineel snoertje.

Gewenste Oplossing:

Wanneer dit serieus word genomen. En het probleem word gezien. Gevaarlijk in een huis met kleine kinderen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Apple

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Apple nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Schubbie1985