Klacht: Oplader binnen 6 mnd laad niet meer op

op 27 september 2016 over Apple in de categorie Electronica - Computers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Een I phone 6 gekocht op 25-07-2015 voor zakelijk gebruik bij media markt. Begin jan 2016 doet de oplader het niet. Wegens drukte in juni 2016 bij media markt gebracht en word opgestuurd. Krijg als antwoord repartie kosten 61,32 terwijl bij iname is verteld je heb een jaar garantie . Er stond vermelding contract breuk terwijl ik het leverde de personeel zei ziet heel goed uit. Apple je service zijn slecht. Ik gebruikte het alleen op kantoor en weet dat ik zorgvuldig was.

Gewenste Oplossing:

Als ik een nieuw oplader krijgt want ik verwacht een goed kwaliteit dat lang gaat en niet zomaar door mediamarkt word gezegd contactbreuk

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Apple

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Apple nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Toko meerzorg