Klacht: Opgelucht via marktplaats

op 13 september 2019 over Bunq in de categorie Banken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ben gisteren opgelicht op marktplaats middels een bunq account. Het gaat om dr. Martens. Er zijn meerdere slachtoffers, met name gemeld op Facebook in de Dr. Martens verkoop pagina. Deze persoon werkt onder diverse namen en heeft meerdere producten te koop aangeboden. Ze maakt de deal rond en zet de producten er daarna nogmaals op.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als deze persoon getraceerd word en andere gedupeerden en ook mezelf keurig hun geld terug kan krijgen...

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Bunq

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Bunq nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Ladyvanvuuren