Klacht: opgelicht door een oplichter!!!

op 04 juli 2012 over ING in de categorie Banken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

via whats app (z’n nummer heb ik nog). na wat praten en handelen waren we overeengekomen over de prijs. ik wou niet op gelicht worden dus ik kreeg een foto van z’n id en ik kreeg zn sofie nummer, dat was eigenlijk wel genoeg voor mij en het geld overgemaakt. de volgende dag nog gehoord van hem dat het gestort was en daarna niks meer van hem vernomen (5x gebeld, 3x gesmst en 100 whats appjes gestuurd). ik ga zo meteen aangifte doen!

rekening nummer: 756115426

Gewenste Oplossing:

ik hoop dat jullie mij het geld kunnen terug geven en dat de dader word gepakt omdat ik niet de enigste ben!

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door ING in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat ING een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

ING

Heeft op 04 juli 2012 om 16:35 geantwoord

Geboden Oplossing:

Erg vervelend dat je in deze situatie bent terechtgekomen. Ik adviseer je om na de aangifte contact op te nemen met de afdeling Fraude via 058 244 9988. Deze afdeling kan je verder helpen en uitleggen wat de procedure is. Roy - ING Webcare Team - http://www.ing.nl/webcare

Alle klachten die gemeld zijn door hakkuhharry