Klacht: Openingstijden op internet Pinksteren

op 18 mei 2016 over Primark in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Geachte heer/ mevrouw,

Gisteren ben ik speciaal voor de primark naar Almere gereden. Ik heb eerst op de website gekeken naar de openingstijdens voordat ik er heen reed. Op internet stond open van 12:00 tot 17:00. Er stond niet bij gesloten, kom ik in Almere aan is de primark dicht!! Hoppa weg gld voor brandstof en parkeerplaats! Ik ben dan ook zeer teleurgesteld dat primark hun klanten niet duidelijk informeren.

Ik vind dat ik op z’n minst een vergoeding mag krijgen vanwege mijn brandstof die verbruikt heb.

Mvg.

Soum

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden wanneer primark mijn eenvergoeding toestuurd en klanten duidelijk vermeld wanneer hun open zijn en dicht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Primark

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Primark nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door S.el