Klacht: Openingstijden internet kloppen niet!

op 24 juli 2017 over Primark in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Afgelopen zondag 24 juli zijn we vanuit klazienaveen drenthe naar Primark Enschede gereden heb parkeer bon en foto’s gemaakt van internet waar op staat dat de winkel open moet zijn. Eenmaal aangekomen was de winkel gesloten. Ik eis kilometervergoeding! Vind dit schandalig!

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik mijn schade vergoeding op mijnrekening zie.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Primark

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Primark nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Meisjehuser