Klacht: Openbarsten van bananen!

op 12 juli 2017 over Albert Heijn in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Niet eerder heb ik dit meegemaakt bij AH, maar in de afgelopen maanden heb ik tot 4 maal toe bananen gekocht bij AH, waarvan de bananen gewoon openbarsten! De bananen konden na 2 dagen de container in! Heel erg zonde en onbegrijpelijk, omdat ik juist de kwaliteit van Chiquita prima vond!

Gewenste Oplossing:

Het erkennen van het probleem en een oplossing vinden zodat het vertrouwen weer terug komt bij de consument...

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Albert Heijn

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Albert Heijn nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door KuniK