Klacht: Opeens Widows 10 gekregen

op 06 juni 2016 over Microsoft in de categorie Software

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Toen ik bezig was op mijn laptop startte deze zelf opeens opnieuw op en begon met het downloaden van Windows terwijl ik heel vaak Windows 10 aanvragen heb weg geklikt. Ik ben nu al een document kwijt na het downloaden van Windows 10 dus ik ben helemaal geërgerd omdat ik wist dat Windows 10 prut was, maar nu heb ik het toch op mijn laptop staan.

Gewenste Oplossing:

Als Windows 10 van mijn laptop verdwijnt en ook nooit meer in mijn scherm voor komt!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Microsoft

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Microsoft nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door sophieoudijk