Klachten over Op = Op voordeelshop

Hieronder vindt u een overzicht van klachten die gemeld zijn over Op = Op voordeelshop en kunt u zien welke klachten Op = Op voordeelshop reeds opgelost... Lees meer >

Statistieken van Op = Op voordeelshop in de categorie Drogisterijen

1 klachten gemeld

Tijdslijn

Bij de Op = Op voordeelshop in de Bogaard te Rijswijk ben ik regelmatig niet welkom, cq deze winkel in niet toegankelijk voor invalide, alles staat veel te vol. Ik heb dit regelmatig bij het personeel van dit filiaal aangegeven, ik... Lees meer

Slecht behandelt vanmorgen 4 april door hoofd cassiere in OP=OP te Joure. Ik had een DashCam gekocht 9 juni 2016 en deze ging stuk eind nov.,, op 2 dec. terug naar de winkel, bedrijfsleidster was aanwezig en zei tegen mij... Lees meer

Beste,In september 2015 heb ik bij de Op=Op Voordeelshop, vestiging Dollard 2-4 te Zwijndrecht, Davitamon Junior 1+ gekocht. Gezien deze in de aanbieding waren, € 2,99p/st, heb ik er negen gekocht. Nu, is het mei 2016 en... Lees meer