Klacht: Op lichters!

ReneeRenee op 13 december 2021 over Ugg in de categorie Schoenmakers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ugg.com geven een leuke aanbieding met Black Friday en vervolgens annuleren ze de bestelling zonder reden en zonder dat je daarvan op de hoogte wordt gesteld. Vervolgens beweren ze dat er niet genoeg voorraad was, wat een regelrechte leugen is!! Ik heb dagelijks op de site gekeken en er was voortdurend meer dan genoeg voorraad. Nadat zij mijn bestelling zonder enig bericht gecancelled hadden, kon ik de laarzen wel weer gewoon bestellen voor de normale prijs. Wat een op lichters!!!

Gewenste Oplossing:

Ik wil de laarzen voor de aanbiedingprijs kopen, dwz voor 179.95 in plaats van 229.95. Met gratis verzending!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Ugg

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Ugg nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door ReneeRenee