Klacht: Op korte tijd ingrijpende onderdelen moeten vernieuwen

op 30 mei 2016 over Peugeot in de categorie Automerken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ben verontwaardigd dat ik in een paar jaar tijd reperaties aan de Peugeot 207 SW heb moeten laten uitvoeren Na overnamen van de auto na de leaseperiode van 3, 5 jaar waren er problemem met de nokkenas, waarvan de lagering moest worden vernieuwd. Daarna viel de auto stop doordat de computer niet meer werkte. Thans moet de versnellingbak worden vernieuwd.Ik vind dat nog al wat reperaties voor de auto die nog geen 8 jaar oud is. Een kostenpost van 5800 euro op de overname prijs van 8500 euro. Dit had ik niet verwacht van een Peugeot. Ik heb de auto vanaf nieuw in de lease gereden.

Gewenste Oplossing:

Een bepaalde tegemoet koming in de gemaakte kosten

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Peugeot

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Peugeot nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Ondeugdelijk