Klacht: Ook geen gratis apps meer kunnen downloaden

op 01 mei 2016 over Apple in de categorie Electronica - Computers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik bem tevreden als Apple snel met een goed alternatief komt, zeker voor de gratis apps. Verder heb ik met Apple geen problemen en al jarenlang tevreden over de producten van Apple. Laat Apple dat ook zo houden. Dat Click and Buy ging stoppen was al lang bekend, waarom dan nog geen goed alternatief?

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als Apple snel met een goed alternatief komt, zeker voor de gratis apps. Verder heb ik met Apple geen problemen en al jarenlang tevreden over de producten van Apple. Laat Apple dat ook zo houden. Dat Click and Buy ging stoppen was al lang bekend, waarom dan nog geen goed alternatief?

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Apple

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Apple nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Enigma22