Klacht: Onvriendelijke medewerkster

op 03 juni 2021 over Esso in de categorie Tankstations

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Geachte heer/mevrouw,

Er werkt in het filiaal te Winterswijk een Aziatische vrouw waardoor ik al meerdere malen onvriendelijk geholpen ben. Ze kijkt ten eerste al altijd als ik er ben zo chagrijnig en ze is ook totaal niet vriendelijk.

Ik heb een wasprogramma gekocht voor de wasstraat, maar geen doekjes voor de ruiten mee gekregen. ( Doe ik helemaal niet moeilijk om, iedereen kan een keer wat vergeten). Maar toen ik vervolgens terug ging om er 1 te vragen gooide ze het letterlijk in het zwarte doorschuif bakje zonder ook maar iets te zeggen.

Sorry, maar dit lijkt mij totaal niet klantvriendelijk toch?

Graag hoor ik van u,

Met vriendelijke groet,
Monique Huitink

Gewenste Oplossing:

N.v.t.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Esso

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Esso nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Monique_huitink