Klacht: Onvriendelijke medewerker

op 25 april 2017 over Kruidvat in de categorie Drogisterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ze keek heel arrogant en groette ons niet. Vervolgens stelde ik een vraag of er geen alarm meer op zat, toen gaf ze mij een vieze blik. Daarna kwamen we terug omdat de prijs niet klopte en ze vroeg op een onvriendelijke manier of ik aan de kant wou. Ze zag ons staan en ze vroeg niet of ze ons kon helpen maar riep de eerst volgende. Mijn vriendin die zei toen tegen de caissière dat zij onvriendelijk was en ze begon een discussie aan te gaan. Ik vind dat wij onterecht onvriendelijk zijn behandeld en ik vind dit echt niet kunnen!

Gewenste Oplossing:

Als zij daar niet meer werkt of haar excuses aan ons aanbiedt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kruidvat

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kruidvat nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door FirdaoussAkani