Klacht: Onvriendelijk personeelslid

Limoncello op 15 december 2021 over Gall & Gall in de categorie Slijterij

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

De medewerkster die vrijdag 10 december werkte in de winkel in winkelcentrum Walburg te Zwijndrecht is geen visitekaartje voor uw bedrijf. Mijn familie en vrienden hebben dezelfde ervaring. Terwijl de 2 winkels in Hendrik-Ido-Ambacht zoveel fijnere medewerkers heeft. Ik ‘stoorde’ haar vrijdag terwijl ze aan het bijvullen was. Die blik zei genoeg. Door het mondkapje draag ik geen bril. Ik zag iets niet. Op mijn vraag antwoordde ze: dat staat er toch…..erg onbeschoft. Dit is de zoveelste keer dat ze tegen mij snauwt en nu meld ik. Ook namens mijn familie. Die denkt ook zo over deze onverzorgde on onaardige dame. Ik ga er nooit meer, dat is zeker.

Gewenste Oplossing:

Dat ze klantvriendelijker wordt..

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Gall & Gall

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Gall & Gall nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Limoncello