Klacht: onvriendelijk personeel

op 28 juni 2017 over Aldi in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

op 28 juni om 1400uur naar de aldi bij de kassa aangekomen 1 kassa met bordje gesloten 2kassa,s los aangekomem bij kassa1 een snauw van een dikkere vrouw die volgens mij een nieuwe jongen aan het inwerken was andere kassa waarop ik zeg lekker vriendelijk zet er dan een bordje neer gaan we zo doen zegt ze dus naar de middelste kassa zegt de dikke tegen de volgende klant komt u maar hoor tot mijn verbazing was ook de andere kassa in 1 keer los maar nog steeds te lui om het bordje weg te halen van kassa gesloten werk zelf als buschauffeur als ik mijn klanten zo zou behandelen had ik geen 26 dienstjaren aldi schaam je voor een deel van jullie personeel volgende keer toch maar weer naar ah of jumbo

Gewenste Oplossing:

niet met een standaard lulverhaal

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Aldi

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Aldi nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door a v klinken