Klacht: Onvriendelijk personeel

Rosetty op 10 april 2017 over DA Drogisterij in de categorie Drogisterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vandaag naar de Da geweest om parecatamol te halen. Echter stond ik bijna 5 min te wachten op twee personeel die gezellig aan het kletsen waren met ander klanten terwijl ik daar bij de kassa aan het wachten was. Ik heb zelf twee keer omgedraaid om aan de meneer te laten zien dat ik geholpen wil worden en dat zag hij ook. Toen werd het mij te veel en ik zei tegen de meneer of ik geholpen kan worden omdat ik echter weg moet. Als antwoord krijg ik terug dat dat zijn probleem niet is en op een toon dat echt niet klantvriendelijk was. Ik heb ook in winkels gewerkt en ik vind dat die meneer nooit klantvriendelijk is en ook respect loos. Zo behandeld je klanten niet. En ook nog zeggen dat dat niet jou probleem is. Op zo een manier ga ik echt niet meer naar de Da.

Gewenste Oplossing:

Als hij ooit een keer met respect zijn klanten behandeld. En dat hij aangesproken word op zijn acties want het is niet de eerste keer dat hij zo doet. Meerdere klanten klachten over deze meneer

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar DA Drogisterij over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door DA Drogisterij in behandeling genomen

Bericht van DA Drogisterij

7 jaren geleden - Ondernemer telefonisch gesproken op 10 april, en zal dit met consument oplossen. Ondernemer telefonisch gesproken op 10 april, en zal dit met consument oplossen.

Reactie van de melder van de klacht

7 jaren geleden - Hoe ? En wanneer?

Alle klachten die gemeld zijn door