Klacht: onvriendelijk personeel

op 21 juni 2016 over Aldi in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik was vandaag bij de Aldi in Hilversum, kocht een fles wijn en na het afrekenen zei de caissiere, dat ik de volgende keer een winkelwagentje moest nemen als ik wijn kocht. Ik antwoordde, dat het nergens stond aangegeven. Zij antwoordde: Ik vraag het u nu toch. Nee, zei ik, jij commandeert het mij. Vervolgens zei zij, dat er veel gestolen werd, dus ik ben indirect ook nog beschuldigd van winkeldiefstal. Vervolgens ging zij het mij nog een keer vertellen en toen was ik er klaar mee, ik zal deze winkel nooit meer bezoeken.

Gewenste Oplossing:

Niet snel, een beetje vriendelijkheid is volgens mij niet te veel gevraagd

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Aldi

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Aldi nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Chico-300