Klacht: Onvriendelijk en slonsig

op 06 september 2018 over Aldi in de categorie Installatiebedrijven

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Klacht.
Ik ben erg onvriendelijk en onprofessioneel be behandeld bij de aldi in op de westzanerdijk in zaandam.
Net op donderdag 6 september om 18.57
De kassier was een jongeman, die met zijn armen achter zijn hoofd zat terwijl ik als klant aan de kassa stond. Hij was erg onvriendelijk en toen ik aangaf dat hij boodschappen vergeten was te scannen gaf hij aan dat ik er een plankje tussen had moeten leggen. Wat natuurlijk nergens op slaat want ik leg mijn boodschappen op de band en leg pas aan het EINDE van mijn boodschappen een plankje neer. Ook werd de bon naar mij toegeworpen en was hij met andere klanten(ik gok kennissen) aean t kletsen. Geen fijne dag mevrouw, en de bon werd toegeworpen en toen zat hij weer mijn zijn handen achter het hoofd te relaxen.
Dit is echt schandalig!!

Gewenste Oplossing:

Een excuses is op zijn plaats verder denk ik dat ze hun personeel moeten aanscherpen en bepaalde etiketten opleggen want ik kom hier niet graag meer.
De kassiers zijn hier vaker nonchalant en onvriendelijk.

Alle klachten die gemeld zijn door LucyElena