Klacht: Onvolledige zending waarvoor buurman moest tekenen ,geen contact mogelijk met Perry Sport

op 06 juli 2016 over Perry Sport in de categorie Sportwinkel

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Totaal onbereikbaar via mail en telefoon,wordt aan lijntje gehouden op facebook en je hoort vervolgens niets meer.Niets vermoedende buurman tekent 28/6 voor levering van 2 paar schoenen volgens de factuur ,er worden er maar 1 paar afgeleverd,je hebt rechten lijkt mij.Meer iets voor Kassa of TrosRadar lijkt me,gezien al de klachten die voorbijkomen de laatste tijd.

Gewenste Oplossing:

Zending wordt geleverd

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Perry Sport

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Perry Sport nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door G123