Klacht: Onvoldoende informatie

op 17 augustus 2017 over NS in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik. Sta in Utrecht in de stationshal en zoek de trein richting Enschede. Dat is niet te vinden. Groningen en Leeuwarden wel. Dat is nog verder vanaf Itrecht. Via de info balie krijg ik te horen dat ik de trein naar Enschede net gemist heb. Dat er over een uur weer een gaat. Op mijn vraag waar oikdat kan zien in de hal, krijg ik als antwoord dat ik dat niet kan zien. De mevrouw achter de balie vertelt mij dat ik eerst naar Amersfoort moet reizen en daar overstappen op de trein naar Enschede. Pas op het perron staan op de gele borden de treinen naar Enschede. Is het niet mogelijk om deze informatie ook on de hal te plaatsen. Ook on Rotterdam is nergens informatie over treinen maar Enschede. Ook voor buitenlanders is het toch handig om te zien hoe en wanneer je kan reizen naar Enschede?
Hartelijke groet
Mieke van Bart-Schippers
miekevanbart@ gmail.com

Gewenste Oplossing:

Zie boven.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over NS

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over NS nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Mieke van Bart-Schippers