Klacht: onverantwoordelijk gedrag trambestuurder lijn 1

op 21 september 2016 over GVB in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

21 september om 16.15 tramhalte pilatus in osdorp rijdt lijn 1 bij de halte vandaan en ziet dat mensen nog aan het oversteken zijn. tot mijn grote schrik houd hij niet in, maar tringelt en geeft hard ( gas) en scheurd langs mij heen en raakte mij licht. Er liep een meneer met een kindje aan de hand gelijk met mij over wij waren ongelooflijk geschrokken want het scheelde echt niets. door de schrik en omdat de tram zo snel weg reed hebben wij geen nummer op de tram kunnen zien. deze tram kwam van osdorp eindhalte is matterhorn.

Gewenste Oplossing:

ik hoop dat deze persoon zich moet verantwoorden

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over GVB

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over GVB nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door nellie want zo heet ik