Klacht: Ontzettend lang wachten bij de service bali

op 04 juli 2017 over Jumbo in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Er zijn enorm veel mensen waaronder ik dat de enorme lange wachtrij bij de Bali echt niet meer kan,heb net 25 min in de rij gestaan(een man voor mij werd al geholpen)toen ik geholpen werd kon ze mijn pakketje niet vinden!!er waren ondertussen al 6 klanten weggegaan uit de rij,ik ben boos weggegaan zonder pakketje!!het werkt totaal niet dat de sigarettten-pakketten-overschrijvingen etc etc maar door 1 persoon word gedaan,dit gaat niet langer goed hoor!!

Gewenste Oplossing:

Meer personeel achter de Bali die alles mogen doen en er verstand van hebben

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Jumbo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Jumbo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Samanthaduits