Klacht: Ontzettend hoge douanekosten

op 17 mei 2016 over MiniInTheBox.com in de categorie Gadgets

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik had bij Miniinthebox een bestelling geplaatst met de totale waarde van 27,41. Vandaag kwam de postbezorger langs en ik was blij dat de bestelde producten werden bezorgd. Helaas was die blijdschap van korte duur, want ik moest een bedrag van €18,75 betalen. Ik schrok hier heel erg van en ik had hier absoluut niet op gerekend. Op de website wordt vermeld dat het verzenden gratis is, dus de klap kwam harder aan. Er werd van mij verwacht dat ik het contant betaalde, dat had ik niet. Dus moet ik een weekend wachten tot bij bestelling weer komt en ik dit belachelijk hoge bedrag moet gaan betalen.

Gewenste Oplossing:

Als ik dan iets moet noemen is dat ik blij ben dat het op zich op tijd is bezorgd.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar MiniInTheBox.com over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door MiniInTheBox.com in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat MiniInTheBox.com een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

MiniInTheBox.com

Heeft op 17 mei 2016 om 09:38 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door paardenbloem2