Klacht: Ontvang ineens facturen

op 02 december 2016 over Luxstyle.nl in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ontvang ineens facturen in mijn mail van een site waarvan ik nieteens van zijn bestaan af wist, llaatstaan dat ik er dan iets besteld heb. Ik heb een factuur open staan die betaald dient te worden voor producten die nooit besteld zijn noch geleverd, althans is er wel al een administratieve kost aangerekend.
Helaas kloppen de adres gegevens en persoonsgegevens wel…

Gewenste Oplossing:

geen factuur? schrapping van zogenaamde bestelling en een verwijdering van mijn gegevens in hun database

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Luxstyle.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Luxstyle.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door jeffreytjeee