Klacht: Ontevreden over levensduur stofzuiger en totaal geen reactie!

op 09 oktober 2017 over Siemens in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn Siemens stofzuiger is binnen afzienbare tijd kapot gegaan. Na de garantieperiode helaas. Op de website kun je een schriftelijk bericht achterlaten hierover en dan krijg je een melding dat Siemens binnen afzienbare tijd contact opneemt. Drie weken later..geen reactie. Maar zelf gebeld met de klantenservice. Boodschap: “De melding is wel binnengekomen, ik zal ‘m nogmaals onder de aandacht brengen”. Nu vijf weken later…en nog altijd geen reactie. Zeer onprofessioneel.

Gewenste Oplossing:

Ik ben bijzonder ontevreden over de levensduur van dit product!
Siemens, wees professioneel en neem contact op. En biedt een passende oplossing.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Siemens

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Siemens nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door rmrigterink