Klacht: ontevreden over film

op 03 mei 2016 over PATHE in de categorie Bioscopen & Theaters

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een klacht over de film op 3 mei 2016 om 21:10 zou moeten zien.
Het betreft een sneak preview waarvoor ik in totaal 2x €8,50 voor heb betaald. Ik heb al vaker voor een sneak preview betaald en daarvoor altijd wel tevreden over gebleven, maar vandaag ben ik zeer ontevreden doordat ik een Noorse film (The Wave) te zien krijg. En dat verwacht ik dus totaal niet van pathe want dan denk ik van “als ik een Noorse film wil zien dan ga ik wel naar het filmhuis om de hoek”. Ik heb niet eens 2 minuten van de film gezien want ik was er zeer ontevreden over. Ik zie dit dus eigenlijk weggegooid geld.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden wanneer ik het liefst mijn geld terug kan krijgen of een Pathe vrij kaartje kan krijgen zodat ik wel tevreden naar de film kan kijken. In de bijbehorende bijlage heb ik een screenshot en email van pathe betreft de bioscoopkaartjes.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over PATHE

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over PATHE nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Naomidl