Klacht: onterechte voorstelling natuurlijke producten

op 11 augustus 2016 over Yves Rocher in de categorie Verzorgingsprodukten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik ben al jaren klant bij yves rocher,omdat de produkten op planaardige basis zijn ,dus natuutlijk mag je verwachten.tot mijn schrik zag ik yves rocher op de rode lijst van greenpeach staan.betekend niet gif vrij.niet bereid veranderingen aan te brengen.de giften aanwezig zijn toegestane stoffen.volgens greenpeach gaat het om wel schadelijke stoffen,volgens onderzoeken.green peach is in deze onhafhankelijk ,en heeft geen geldelijk belang,ik wil al de artikelen die ik kocht bij yves rocher retoer doen.

Gewenste Oplossing:

als yves rocher open staat voor onder. zoeken greenpeach,en schadelijke stoffen uit zn produkten haaldt.produkten zullen dan wellicht duurder worden.maak klanten bewust van de schadelijk heid .niemand smeert bewust gif op zijn huid.!ben tevrede als yves rocher mijn aan gekochte produkten terug neemt.

Alle klachten die gemeld zijn door gifvrij