Klacht: Onterechte terugboekingen van permanent geblokkeerde paypal rekening

Louis De Roeck op 28 februari 2021 over Paypal in de categorie Betalingsdiensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn rekening werd enkele weken geleden permanent geblokkeerd. Dit is op zich vervelend maar wat er echt mis gaat is dat PayPal nu alle cases automatisch begint terug te boeken aan mijn klanten en hierbovenop ook nog eens 14€ geschilkosten aanrekent. Dit allemaal terwijl de pakketen vaak al zijn aangekomen bij de klant (ik heb de trackinggegevens van al mijn klanten)

Gewenste Oplossing:

Ik ben pas tevreden wanneer ik deze onterechte terugboekingen en geschilkosten terug kan krijgen. Een bonus zou zijn dat de blokkade wegvalt maar dat is slechts een bijzaak. Momenteel wordt ik bestolen door Paypal en dat kan absoluut niet

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Paypal

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Paypal nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Louis De Roeck