Klacht: Onterechte rekening

op 09 september 2016 over Waternet in de categorie Waterschappen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Onlangs kreeg ik een rekening van Waternet, maar ik ben niet meer woonzaam op het adres, ik was daar geen hoofdhuurder en geen eigenaar van het pand, maar Adelbrecht Vastgoed. Met 4 personen woonden wij op dat adres op basis van anti-kraak inclusief alle kosten dus ook water. Volgens onze bemiddelaar zijn deze kosten niet voor mij maar voor Adelbrecht Vastgoed, maar nietmand reageert en Waternet wijst mijn bezwaar en klachten af. Ik heb bewijs dat Adelbrecht Vastgoed verantwoordelijk is, maar deze reageert nauwelijks.

Gewenste Oplossing:

Als Adelbrecht Vastgoed en Waternet met elkaar de kosten oplossen en de zaak afsluiten. Graag wil ik niks te maken hebben met Waternet, omdat ik NIET in Nederland woon en nooit aangesloten was bij Waternet.

Alle klachten die gemeld zijn door Vlada Kudzmaite