Klacht: onterechte rekening

op 13 juli 2016 over VanDijk in de categorie Boekhandel

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn zoon heeft vorig jaar een verkeerd boek geleverd gekregen, Stepping Stones 1 vmbo-kgt textbook terwijl hij stepping Stones 1 vmbo-kgt textbook moest ontvangen. We hebben hier over gebeld met Van Dijk en ons werd verteld dat het geleverde boek wel klopt. Mijn zoon heeft het jaar niet gewerkt uit dit boek, maar met zijn laptop. Eind van het schooljaar bij het inleveren van de boeken, kreeg hij te horen dat het een verkeerd boek is ! Hij moest zijn handtekening onder een schaderapport zetten! En kreeg het verkeerd geleverde boek mee naar huis. Verschillende keren met Van Dijk gebeld om tot een oplossing te komen, omdat wij nu een factuur ontvangen hebben van 41,26. Ze tonen geen enkel begrip voor de situatie terwijl hun een verkeerd boek hebben geleverd en de melding niet hebben genoteerd van ons telefoontje. Wij hebben nu ten onrechte een rekening en een boek waar We niks aan hebben.

Gewenste Oplossing:

Wij sturen het verkeerd geleverde boek naar Van Dijk en hun vernietigen de factuur van 41,26 die wij ten onrechte hebben ontvangen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar VanDijk over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door VanDijk in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat VanDijk een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

VanDijk

Heeft op 14 juli 2016 om 10:23 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste mevrouw Verbaan,

Wij vinden het vervelend dat u aan het begin van het schooljaar een foutief boek van ons heeft ontvangen. Helaas is het gesprek wat u daarover heeft gehad niet bij ons terug te vinden in het systeem. Naar aanleiding van uw verhaal willen wij u uit coulance vragen om het artikel 'Stepping stones (5e editie) 1 vmbo-kgt textbook' (artikelnummer 8535023) naar ons te retourneren. Als wij het artikel hebben ontvangen gaan wij de schadenota van € 41,26 crediteren.

Hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,
VanDijk.nl

Alle klachten die gemeld zijn door renate10