Klacht: Onterechte incasso kosten

Sevim91 op 19 november 2022 over Riverty in de categorie Betalingsdiensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn Klacht:
Ik ben een overeenkomst aangegaan met Afterpay (al heel lang prettig zaken mee gedaan) op een bestelling van jaimymode.nl Nadien heeft kennelijk op 4 oktober een naamswijziging plaatsgevonden en is Afterpay overgegaan op Riverty. Riverty was voor mij volledig onbekend. App werkte ook niet meer waardoor ik mijn betaling ook niet terug kon zien. En nu heb ik een mail met incasso kosten ontvangen zonder dat ik een mail hiervan heb ontvangen!

Gewenste Oplossing:

Gewenste Oplossing: De incassokosten intrekken. De openstaande vordering zal ik gaan betalen. De incassokosten vind ik niet terecht omdat ik een overeenkomst met Afterpay was aangegaan, niet met Riverty een nietszeggende naam voor mij, nog geen enkele naamsbekendheid opgebouwd waardoor hun email ook nog eens niet terecht is gekomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Riverty over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Riverty in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Riverty een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Riverty

Heeft op 21 november 2022 om 17:21 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Sevim91

Heeft op 22 november 2022 om 12:06 geantwoord

Ze komen niet met een oplossing

Alle klachten die gemeld zijn door Sevim91