Klacht: onterechte incasso en aanmaning

op 20 maart 2017 over huurexpert.nl in de categorie Verhuur

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Heb medio februari via de site aangegeven dat ik geen verlenging
van het lidmaatschap wilde.Dit moest voor 6 maart 2017 gebeuren.Tot ontsteltenis van mij wordt er via automatische incasso toch het bedrag van 30 euro afgeschreven.Heb dit bedrag gestorneerd en nogmaals aangegeven dat ik geen verlenging van het lidmaatschap wenste.Hierop volgde de eerste aanmaning en na 7 dagen de tweede.Mijn klacht is dat er tijdig wordt opgezegd maar toch wordt geincasseerd.

Gewenste Oplossing:

Wanneer een e-mail komt ter bevestiging dat het lidmaatschap is opgezegd en er geen dreigende taal wordt gebezigd met incasso e.d.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over huurexpert.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over huurexpert.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Theo Snellen