Klacht: onterechte factuur

op 07 juni 2021 over Vitens in de categorie Waterschappen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb een factuur ontvangen van vitens, voor het aansluiten van een bouwkavel, ik heb de opdracht nooit aangegeven aan vitens en ook ben ook niet de eigenaar van de bouwkavel. maar de eigenaar van de bouwkavel is iemand anders, vitens ook geinformeerd om het factuur naar de nieuwe kavel eigenaar te sturen. bij de gemeente hengelo de gegevens kunnen krijgen van de nieuwe eigenaar. deze informatie heb ik meerdere malen telefonisch en per mail vermeld maar er wordt niet geluisterd en wordt aangegeven is goed meneer we gaan het bij u crediteren maar ik krijg weer de factuur binnen.

Gewenste Oplossing:

credit factuur

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Vitens

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Vitens nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Mehmet66