Klacht: Onterechte extra kosten en niet werkende Navigatie.

op 18 oktober 2016 over Sixt in de categorie Autoverhuur

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Een totale drama gehad met Sixt. Ik heb een auto voor de bruiloft van een familielid gereserveerd via Sixt voor 1 dag. Vrouw achter de balie was onervaren en wist niet wat ze moest doen. Kwam met allerlei verkeerde informatie. Heeft mij 45 min extra gekost om daar weg te gaan.

Eenmaal onderweg naar onze bestemming voor de fotoshot voor de bruid en bruidegom deed de navigatie het niet en zijn wij daardoor verdwaald geraakt. Kwamen 1.5 uur later dan verwacht bij de plaats van bestemming. Hele planning is verstoord en uitgelopen.

Volgende dag de auto ruim op tijd naar Sixt locatie gebracht. Blijkt dat de locatie dicht is want de persoon die de deur open zou doen is te laat. Een medewerker heeft de uitcheck procedure uitgevoerd en liet mij weten alles in het systeem te zetten als de deur van het kantoor open gaat. Tot mijn verbazing kreeg ik later een factuur voor 2 dagen omdat de auto ander half uur te laat is ingeleverd. Ook zijn de kosten voor de navigatie 2x verwerkt terwijl deze juist het niet deed.
Kortom een hele slechte ervaring.

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn bedrag geheel terug krijg en een excuses van Sixt. Anders ben ik genoodzaakt om verdere stappen te nemen tegen het bedrijf.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Sixt

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Sixt nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Ouahib33