Klacht: Onterechte boete

op 23 oktober 2011 over Connexxion in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik was afgelopen week met de tram naar Utrecht met mijn oppas kinderen. Toen er conducteurs de tram in liepen en ik gecontroleerd werd zeiden ze me dat ik niet ingecheckt had. Ik ben er 100% zeker van dat ik heb ingecheckt en mijn oppaskinderen zeiden dit ook. De conducteur was heel erg onbeleefd en wou mijn verhaal niet aanhoren. Ik werd dus flink voor paal gezet met kleine kinderen erbij. Dit gaat mij toch echt te ver.

De conducteur zei dat ik 25 euro contant moest betalen en ik gaf de man 50 euro want ik wilde geen scene maken met kleine kinderen erbij. De conducteur nam mijn 50 euro maar had geen wisselgeld en liep de tram helemaal door met mijn 50 euro.

Dit kan niet en ik eis dan ook mijn geld terug en een excuses.

Met vriendelijke groet,
Sophia Vredendaal.

Gewenste Oplossing:

Ik wil mijn geld terug en ik eis een excuses voor het gedrag van de conducteur.

Alle klachten die gemeld zijn door minireus