Klacht: Onterechte boete

op 23 augustus 2016 over VanDijk in de categorie Boekhandel

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Afgelopen jaar heb ik, zoals altijd, mijn boeken geleend bij Van Dijk. Toen ik ze eind van het jaar inleverde, was het een enorme chaos omdat printers het niet deden en de jongen die me hielp liep steeds weg. Ik stond daar echt een hele lange tijd te wachten met m’n 17 boeken. Toen ik thuis kwam, zag ik dat die jongen me een boete had gegeven op m’n maatschappijleerboek en m’n palet van CKV. Ik heb ze sowieso allebei ingeleverd en ze waren al helemaal niet kapot. Er zijn mensen die ook hebben gezien dat ik al m’n boeken had en dat ze ook niet kapot waren. Ook vond ik het achteraf raar dat die jongen niet heeft gevraagd van “Hé, je mist een boek.” of “Hé, was dit boek al kapot?”

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als de boete wordt ingetrokken, want het klopt gewoon niet.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar VanDijk over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door VanDijk in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat VanDijk een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

VanDijk

Heeft op 28 maart 2017 om 11:49 geantwoord

Geboden Oplossing:

U i t o n z e a d m i n i s t r a t i e i s g e b l e k e n d a t d e z e k l a c h t
i n m i d d e l s i s a f g e h a n d e l d .

Alle klachten die gemeld zijn door SannevanVugt19981405