Klacht: Onterechte betaling

op 19 mei 2020 over Paypal in de categorie Betalingsdiensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Av totaal heeft een virusscanner automatisch verlengd zonder toestemming. Paypal wilt de betaling niet stop zetten.
Ik kreeg al een half jaar geleden de melding dat de AV was verlopen en dat ik opnieuw moest verlengen. Dat heb ik niet gedaan want ik kreeg Norton virusscanner bij mijn nieuwe laptop. Nu krijg ik opeens een rekening van 120 euro. Klacht gestuurd aan total AV en aan PayPal. Van Av niets gehoord en van PayPal een afwijzing. Ik word door een bandje van PayPal gebeld dat ik moet terug bellen maar als ik dat doe krijg ik een bandje dat wegens Carona niemand de telefoon beantwoord. Als ik opnieuw een klacht wil indienen per app dan krijg ik de melding dat het al afgehandeld is…

Gewenste Oplossing:

Wanneer de betaling word geannuleerd.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Paypal

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Paypal nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Saskia H.