Klacht: onterechte beslaglegging

op 03 oktober 2017 over TrainMore in de categorie Sportclub/-school

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Trainmore heeft via hun incassobureau beslag laten leggen op mijn rekening. Ik ben nog nooit eerder in hun sportschool geweest en ben ook nooit lid geweest. Incassobureau stuurt mij door naar de bank…..de bank stuurt mij door naar trainmore en incassobureau. Trainmore sportschool bezocht en die konden niks over mijn lidmaatschap vinden (dat wist ik natuurlijk zelf al) en zegt niks voor mij te kunnen doen en dat ik het maar zelf moet uitzoeken

Gewenste Oplossing:

Dat mijn saldo wordt vrijgegeven en Trainmore mijn kosten dekt

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar TrainMore over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door TrainMore in behandeling genomen

Reactie van de melder van de klacht kobusklijn61

1 jaar geleden - eigenaar van trainmore opgespoord en die heeft gelukkig het beslag opgeheven en de fout erkend. of die nou door trainmore... het onbeschofte incassobureau of de bank gemaakt is.... Zij heeft gezorgd dat het vrijgegeven is en dat het incassobureau mijn schade betaald hartelijk dank voor de bemiddeling

Alle klachten die gemeld zijn door kobusklijn61