Klacht: onterechte afsluiting en heraansluitingskosten

op 17 augustus 2016 over Tele2 in de categorie Alles-in-1

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik ben onterecht afgesloten, heb direct contact opgenomen met de klantenservice van tele2, daar ik wel had betaald en de medewerker dit op het scherm terug kon zien, werd ik direct weer aangesloten, echter kreeg ik daarna toch een rekening van 28 euro heraansluitingskosten.
Ik heb een brief aan Tele2 geschreven met daarin een kopie van de betalingsherinnering met daarin vermeld de uiterste vervaldatum daarnaast een betalingsbewijs waaruit blijkt dat het openstaande bedrag tijdig aan tele2 voldaan is,voorts tevens zichtbaar in mijntele2.

Gewenste Oplossing:

Creditnota heraansluitingskosten.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Tele2

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Tele2 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door mlvanbroekhoven