Klacht: Onterechte aanmaningen

Juliandegraaf op 17 september 2021 over fit for free in de categorie Sportclub/-school

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb al bijna een jaar geleden nu mijn abonnement opgezegd bij fit for free en daar ook een bevestiging mail van ontvangen. Nu ontvang ik meerdere brieven dat ik moet betalen. Ik ben al naar de balie gegaan bij de dichtst bij zijnde vestiging en die heeft al gemaild dat dit niet klopt. Nu wil ik dat er vanuit Fit for free zelf contact met mij wordt opgenomen, want dit kan echt niet. Ik ben blijkbaar dus nog steeds lid! Jullie reageren op geen enkele mail en zijn ook niet telefonisch bereikbaar !

Gewenste Oplossing:

Ik wilde dat ze de aanmaningen nu weghalen en contact met mij opnemen en zich gaan verontschuldigen.

Alle klachten die gemeld zijn door Juliandegraaf